Cleanfix S10 HEPA


Cleanfix S10 Plus HEPA Stofzuiger

Cleanfix Stofzuiger S 10 PlusDeze Cleanfix S10 Plus stofzuiger is uitermate geschikt is voor kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. De flexibiliteit en RAS-configuratie van deze stofzuiger zorgt ervoor dat u overal gemakkelijk bij en onder kunt komen. Het bijzondere aan dit sledemodel is dat er een speciale HEPA-filter in is verwerkt. HEPA staat voor ‘High Efficiency Particulate Air’, oftewel een HEPA-filter vangt zelfs de kleinste microscopische stofdeeltjes en bacteriën op voor een zeer schone kwaliteit lucht. Dit is zeer aangenaam voor mensen met allergieën of longaandoeningen.

De vertrouwde Cleanfix S10 stofzuiger maar dan met extra’s

Deze zeer gebruiksvriendelijke S10 Plus stofzuiger met HEPA filter heeft net iets meer mogelijkheden dan de ‘normale S10’ van Cleanfix. Bijvoorbeeld de parkeerstandaard voor de zuigbuis geeft een handige uitkomst als u tijdens het werk wordt onderbroken of als u eerst meubilair aan de kant moet schuiven. Geen kans meer op beschadigingen door omvallende zuigbuizen. De ergonomische handvaten geven u een goede grip tijdens het zuigen, waardoor u snel en effectief kunt werken. Er zijn diverse accessoires leverbaar voor bijvoorbeeld harde en zachte oppervlakken en gestoffeerd meubilair. Hierdoor wordt het stofzuigen met de S10 Plus nog efficiënter.

Deze ergonomische en flexibele S10 Plus stofzuiger met HEPA-filter:

  • Is zeer goed voor het filteren van microscopische stofdeeltjes in de lucht. Pollen, stof, allergenen en schimmelsporen krijgen geen kans.
  • Is uitermate flexibel door zijn ronde vorm en de vijf zwenkwielen.
  • Is zeer handzaam in gebruik door de ergonomische vormgeving.
  • Is voorzien van speciale RAS-configuratie.

S10 Plus stofzuiger met RAS-configuratie

De Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS), heeft richtlijnen opgesteld waaraan een goede werkhouding moet voldoen. De S10 Plus van Cleanfix heeft speciale functionaliteiten ingebouwd die de schoonmaker helpen deze richtlijnen te volgen. Een betere en gezonde werkhouding geeft namelijk meer werkplezier. De S10 Plus biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de zuigkracht aan te passen, zodat ook ernstig vervuilde vloeren met gemak kunnen worden schoon gezogen. Daarnaast is de zuigbuis op maat te verstellen, zodat hij past bij uw optimale werkhouding. De wielen onder de zuigmond dienen voor optimaal gebruikersgemak. De wielen zorgen ervoor dat de zuigmond niet vacuüm gaat trekken en flexibel over de vloer kan bewegen.

De belangrijkste technische eigenschappen van deze S10 Plus stofzuiger zijn:

  • De inhoud van de ketel is 9 liter.
  • Het krachtige vacuümvermogen is 25 kPa.
  • De kabellengte van het netsnoer is 10 meter lang.
  • De compacte afmetingen zijn 40x40x49cm.
Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Totaalvermogen max. 1200 W
Vacuümvermogen 25 kPa
Inhoud stofzak 6 liter
Ketelinhoud 9 liter
Geluidsniveau 62 dB
Kabellengte 10 m/afneembaar
Gewicht 7 kg
Afmetingen l/b/h 40/40/49 cm
Zwenkwielen 5

Meegeleverde accessoires

012.567 Zuigslang 2,2 meter met handbuis
645.002 Zuigbuis verchroomd 2 stuks
012.150 Afneembare netsnoer
VDE 2 x 1,00 mm2, 10 meter
645.103 Combinatiezuigmond 30 cm
645.004 Meubelzuigmond
645.006 Kierenzuiger
022.300 Stoffilterkorf compleet
022.450* HEPA stoffilterpatroon
Stofzak (1 st.)