Ecogum milieuvriendelijk kauwgom verwijderen


Ecogum ontwikkelt en produceert speciale schoonmaakmachines die op een efficiënte én milieuvriendelijke manier kauwgom kunnen verwijderen. Ecogum voert één model kauwgomverwijderaar en dat doen ze meteen ook heel goed. Ecogum PRX1 kauwgomverwijderaar laat kauwgom in enkele seconden verdwijnen door een combinatie van druk, stoom en bietensap. De Ecogum PRX1 wordt als ‘rugzak’ gedragen, waarmee de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk groter is in vergelijking met andere kauwgomverwijderaars.

Schoner en frisser straatbeeld


De Ecogum PRX1 is zeer geschikt voor gemeentes, schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten. Op openbare plekken, zoals treinstations, winkelcentra’s en trottoirs, maar ook in ontvangstruimtes is kauwgom nu heel eenvoudig en snel te verwijderen. Het straatbeeld ziet er al snel schoner en aantrekkelijker uit.

Ecogum is innovatief én ecologisch verantwoord


Ecogum hecht grote waarde aan een milieuvriendelijk klimaat. Het merk staat bekend om zijn innovatievermogen en ecologisch verantwoorde werkwijze. Innovatief, vanwege de snelheid en het gemak waarmee kauwgom kan worden verwijderd en ecologisch verantwoord vanwege het natuurlijke bietensapconcentraat dat als schoonmaakoplossing wordt ingezet. De oplossing is volledig biologisch afbreekbaar en dus erg goed voor het milieu.

Tijdsbesparing en efficiëntie


De speciale kauwgomverwijderaar van Ecogum is speciaal ontworpen voor de professionele reiniging. Al vele schoonmaakbedrijven en gemeenten maken dankbaar gebruik van de Ecogum PRX1. Dankzij de snelle werking van het Ecogum product bespaart de professionele schoonmaker aanzienlijk veel tijd en daarmee dus geld. Kortom, de Ecogum kauwgomverwijderaar is een goede investering.

Meer informatie nodig?


Neem gerust contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over Ecogum en de PRX1 kauwgomverwijderaar.