Advies en begeleiding, ook op uw locatie!

Circel van SinnerGoede raad hoeft niet duur te zijn en voorkomen is beter dan genezen. Even ons advies vragen kan veel narigheid en schade voorkomen. Tenslotte is er voor uw specifieke reinigingsprobleem altijd wel een oplossing. Onze specialisten kunnen samen met u ter plekke analyseren waar de knelpunten zitten of aan welke wensen en eisen de hygiëne moet voldoen. Op basis van de gezamenlijke bevindingen geven wij u een helder advies.

Instructie, begeleiding en training

Om met de door ons geadviseerde systemen de meest optimale “helderheid” te bereiken in de kortst mogelijke tijd, is training en begeleiding een must.

Wij staan, samen met onze afnemers, in de schoonmaakpraktijk van alle dag en deze ervaring en kennis willen wij graag aan u doorgeven. Wij beschikken daarvoor over een professioneel trainingscentrum, waar wij regelmatig korte cursussen organiseren. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk een korte training afgestemd op uw specifieke wensen te organiseren, bij u ter plekke of in ons trainingscentrum.

Demonstraties op locatie

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsapparaten die in uw situatie een maximaal rendement en een optimaal resultaat geven, verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. U wordt dan geïnformeerd over de gebruiksmogelijkheden en u krijgt instructie over de werking en bediening van de apparatuur.

Info of Demo aanvragen >